Eau de cologne Heren

Eau de cologne 

Eau de cologne voor heren is het lichtste geurtype. Deze bevat de de minste geurbestanddelen. Veel mensen vinden het niet zo fijn om een overheersende geur te hebben. Voor deze mensen is een eau de cologne voor heren ideaal. Volgens velen is dit geurtype qua sterkte ook goed te vergelijken met een aftershave. Er zijn een aantal favoriete geuren onder de heren.

Waarom en wanneer wordt eau de cologne voor heren gebruikt?

Mannen vinden het fijn om lekker te ruiken, maar overheersende geuren hebben ze vaak liever niet. De meesten zullen dagelijks een eau de toilette voor heren gebruiken, maar voor velen is dit geurtype ook net te heftig. De keuze valt dan op een eau de cologne. Dit geurtype heeft een milde sterkte waardoor het niet overheerst en te erg opvalt. U kunt bij Parfumsupply de nodige informatie vinden over eau de colognes voor heren. Echter is goed om te weten, dat niet elke parfum ook in deze lichtste variant verkrijgbaar is. Ook zijn er een aantal geuren die juist alleen maar in deze variant te verkrijgen zijn en dus niet als eau de parfum of eau de toilette. Tevens is dit geurtype veel populairder onder de heren, dan onder dames.

De populairsten volgens de heren

Er zijn een aantal eau de colognes voor heren die de top hebben weten te bereiken onder de mannen. Tevens zijn deze geuren goed betaalbaar, wat ook iets is waar velen op letten bij het winkelen naar geuren. Hieronder hebben wij de top voor u op een rijtje gezet met een korte omschrijving, als inspiratie voor u bij het online winkelen.

  • Tommy Hilfiger – Tommy

    Een prachtige geur die doet denken aan Amerika. Heerlijke mix van pompelmoes, groene munt, veenbes, gele roos en rood ahornhout uit diverse Amerikaanse streken. Een favoriet onder vele mannen.

  • Men's Classic – Tabac Original

    Aan de naam is het al te horen, dit is een klassieker onder de herengeuren. Een frisse en kruidige geur die herkenbaar is zonder te overheersen. Gemaakt van een combinatie van houtsoorten, musk, amber en diverse bloemen. Een perfect mengsel met de juiste balans.

  • Baldessarini – Baldessarini

    Dit parfum staat voor verfijnde luxe en de hoogste normen. De man die deze geur gebruikt heeft een karakteristieke persoonlijkheid en hij is precies wie hij wilt zijn en hoe hij wilt zijn. Een opvallende mix van houtsoorten en patchouli zorgen voor een rijke en elegante doch aardse geur.

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap