Eau de cologne Dames

Eau de cologne

Een eau de cologne voor vrouwen is naast de eau de parfum en de eau de toilette een geurtype dat ook vaak wordt gekozen, echter is deze meer geliefd onder mannen. Toch zijn er een aantal heerlijke eau de colognes voor vrouwen die ontzettend populair zijn onder vrouwen. Maar wat is dit geurtype precies?

Wat is eau de cologne voor vrouwen?

Eau de cologne voor vrouwen heeft een lager percentage aan geurbestanddelen dan de andere geurtypen. Dit betekent dat de geur niet heel sterk is. Een eau de toilette is goed geschikt voor overdag, maar veel mensen vinden deze ook net te heftig. Eau de cologne voor vrouwen is dan perfect, omdat het meer een achtergrondgeur is. Ook ligt de prijs vaak lager dan bij een eau de parfum of eau de toilette, wat dit geurtype natuurlijk ook aantrekkelijk maakt. Echter is niet elke eau de parfum of eau de toilette beschikbaar in deze lichtste variant. Er zijn dan ook een aantal geuren die alleen in deze variant voorkomen, en ook heeft dit geurtype een paar top geuren.

De favorieten onder vrouwen

Hieronder de top 3 eau de colognes voor vrouwen. Deze zijn goed betaalbaar, maar ruiken zeker niet goedkoop. Ideaal voor de simpele alledaagse vrouw.

  • 4711
    Deze geur komt uit Keulen en is letterlijk Echt Kölnisch Wasser.Het geurtje heeft bergamot, citroen en sinaasappel, hartnoten lavendel en rozemarijn en basisnoten nerolie en bitter orange. Dit maakt het een perfecte lichte combinatie die dagelijks te gebruiken is.

  • Tosca
    Tosca is een romantische, elegante en verfrissende geur. Vrouwelijk, lief, aantrekkelijk, zoet en bloemig dankzij vanille, jasmijn, iris, lelietjes-van-dalen en rozen. Warmte wordt gecreëerd met diverse houtnoten en kruidnoten. Heerlijk om te ruiken!

  • Nonchalance
    Dit parfum is al jaren ontzettend populair onder veel vrouwen, omdat het een lichte en frisse doch elegante en tijdloze geur heeft. De topnoten van dit parfum zijn bergamot, citroen en koriander. Kruidig en heel fris, ontzettend geschikt voor elke dag!

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap