Eau de parfum Heren

Eau de parfum 

U zult vast bekend zijn met het feit dat er diverse parfumtypen zijn. Een van deze geurtypen is eau de parfum voor heren. Dit is een sterk geurtype, omdat deze meer geurbestanddelen bevat dan andere. Omdat dit geurtype zo sterk is, wordt het vooral door vrouwen gebruikt. Toch zijn er veel mannen groot van fan sterke geuren en daarom het liefste een eau de parfum voor heren kopen.

Het gebruik van eau de parfum voor heren

Ook mannen gebruiken voor speciale gelegenheden het liefst een eau de parfum voor heren, omdat de geur lang blijft hangen. Daarnaast geeft een eau de parfum voor heren ook een bepaalde status en een luxe gevoel. Vooral prijzigere geurtjes van hele bekende merken kunnen voor een bepaald gevoel zorgen. Vaak wordt een geur gebonden aan een herinnering, dit gebeurt bij heren net als bij vrouwen. Daarom kiezen heren vaak voor een bepaald type sterke geur voor gelegenheden zoals een feest of belangrijk bezoek.

De top 5 heren geuren

Er zijn een aantal geuren die onder de heren het meeste worden gekocht en gebruikt. De top 5 eau de parfums voor heren hebben wij daarom hieronder voor u op een rij gezet, met daarbij de geurnoten, zodat u een idee heeft van het karakter van de geur en daardoor wellicht inspiratie kunt opdoen voor uw nieuwe geuraankoop.

 • Dior – Sauvage

  Een heerlijke geur voor de ruwe, stoere doch nobele man. De samenstelling van bergamot, ambroxan en veel meer zorgen voor een verleidelijke geur, die ook vrouwen heerlijk zullen vinden ruiken.

 • Jean Paul Gaultier – Le Male

  Een klassieke geur die zowel sexy als mannelijk is dankzij de moderne combinatie van lavendel en vanille. Houtachtig oriëntaals is het feit dat de geur heel aantrekkelijk maakt voor zowel heren als dames.

 • Paco Rabanne – One Million

  Ook wel genoemd, de geur van succes. Dit parfum is elegant, fris, fascinerend en verleidelijk. De topnoten zijn bloedmandarijn en pepermunt, de hartnoten zijn rose absolute en kaneel en de basisnoten zijn leder akkoord en amberketal. Heel sexy, heel krachtig.

 • Chanel – Allure Homme Sport

  Dit parfum geeft een vrij en fris gevoel en is tegelijkertijd elegant en verfijnd. Frisheid en sensualiteit zijn perfect in balans dankzij mandarijn, cederhout, tonkaboon en witte muskus. Een prachtige mannelijke geur met veel aantrekkingskracht.

 • Giorgio Armani – Acqua Di Gio

  Aromatisch, houtig, mannelijk en mediterraans. Een zeer geliefde geur onder diverse typen mannen. Geniet van een heerlijke combinatie van mandarijn, bergamot, neroli, marine noten, persimmon, rozemarijn, jasmijn, amber, patchouli en cistus.

Ook een lekkere geur is deze van Hugo Boss. Shop deze voordelig bij ICI Paris XL! 

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap