Eau de parfum Dames

Eau de parfum 

Parfum is een mix van diverse geurstoffen in een oplosmiddel. Er zijn verschillende parfumtypen. Eau de parfum voor dames is een van die typen. Het verschil tussen de typen is het aantal geurbestanddelen dat erin zit. Oftewel, hoe sterk het geurtje ruikt. Eau de parfum voor dames is een sterke parfum en wordt daarom vooral door vrouwen gebruikt.

Het gebruik van eau de parfum voor dames

Eau de parfum is het populairst onder de vrouwen. Dit geurtype wordt dan ook vooral voor speciale gelegenheden gebruikt, zoals een avondje uit of een groot evenement. Eau de parfum voor dames geeft namelijk een bepaald statement, waar menig vrouw van houdt. Het is dan duidelijk dat je parfum op hebt. Vooral dure geurtjes geven een luxe gevoel en status. Veel vrouwen hebben dan ook een signature geur, die ze heel soms gebruiken, maar echt typisch is voor ze. Deze gebruiken ze dan altijd tijdens bijzondere gelegenheden. Wat veel vrouwen ook doen is een bepaalde geur kiezen voor hun bruiloft en deze dan alleen gebruiken voor jubilea met haar partner. Eau de parfums voor dames zijn heel sterk en kunnen daarom zorgen voor een bepaald gevoel, iedere keer als deze op wordt gedaan.

De populairste geuren onder dames

Er zijn een aantal eau de parfums voor dames die elke vrouw wel kan waarderen. Deze top 5 wordt dan ook het meeste verkocht en gebruikt over de hele wereld.

 • Chanel – Coco Mademoiselle

  Deze geur is is ideaal voor elegante dames en al jaren een van de populairste geuren onder vrouwen in de hele wereld. De geurnoot van deze parfum is oriëntaals, houtachtig oriëntaals

 • Lancôme – La Vie Est Belle

  Dit parfum is heel vrouwelijk en heeft een herkenbare en aangename zoete geur. De topnoten van dit geurtje zijn peer en zwarte bes die een zoete geur geven. Deze zijn gecombineerd met diepere basisnoten, namelijk patchouli, praline en vanille. Een perfecte balans.

 • Chanel – Gabrielle

  Deze parfum heeft een een bloemige, ontzettend vrouwelijke geur. Het parfum is opgebouwd rond 4 witte bloemen. Jasmijn, ylang-ylang, oranjebloesem en tuberoos uit Grasse.

 • Yves Saint Laurent – Black Opium

  Dit geurtje is een heerlijke mix van stoer en chic, elegant en modern. Het mengsel van koffie, vanille en oranjebloesem kan heel verslavend werken en is daarom ook favoriet onder heel veel vrouwen.

 • Paco Rabanne – Lady Million

  Voor de vrouw die op zoek is naar sensualiteit en verleiding is dit parfum ideaal. Het is een perfecte mix van fris, bloemig en houtachtig met honing en patchouli als basisnoten en neroli, bittere sinaasappel en framboos als topnoten.

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap