Eau de toilette Heren

Eau de toilette 

Nog een geurtype is eau de toilette voor mannen. Dit type niet zo sterk geurend als eau de parfum, doch wel goed te ruiken. Voor overdag en het dagelijkse leven wordt door de meeste heren dan ook een eau de toilette voor mannen geprefereerd. Veel van de sets eau de parfum die u kunt vinden, worden daarom tegenwoordig ook in deze lichtere variant gemaakt.

Voordelen van een eau de toilette voor mannen

Mannen houden er ook van om lekker te ruiken, dat is een feit. Echter zijn de meeste heren niet bepaald fan van hele sterke geuren. Een eau de toilette voor mannen is dan ideaal. De meeste populaire eau de parfums worden ook in deze lichtere variant gemaakt, wat de keuze dus niet hoeft te beperken tot maar een aantal geurtjes. Dagelijks gebruiken de meeste heren dus een eau de cologne of een eau de toilette voor mannen. Eau de parfums worden vaak bewaard voor bijzondere gelegenheden.

De dagelijkse favorieten van mannen

Net als dat er een aantal top eau de parfums zijn, zijn er ook een aantal top eau de toilettes voor mannen. Deze kunnen namelijk iets verschillen van de eau de parfums. Hieronder hebben wij deze top voor u op een rijtje gezet, zodat u wellicht een idee kan vormen over de geuren.

 • Paco Rabanne – One million

  Een heerlijke elegante doch mannelijke geur die menig vrouw zal aantrekken. Prachtige combinatie van noten als pepermunt, bloedmandarijn, kaneel, leder akkoord en amberketal. Ontzettend sexy en onweerstaanbaar.

 • Hugo Boss – Boss Bottled

  Een Oriëntaalse mix van appel, kaneel, citrus, geranium, vanille en muskus zorgt voor een heerlijk frisse en krachtige geur waar menig man groot fan van is.

 • Jean Paul Gaultier – Le Male

  Deze geur is ontzettend mannelijk en sexy. Ook is het een klassieker wegens de bijzondere combinatie van lavendel, vanille en oriëntaals hout. Vele vrouwen zullen zeggen dat deze geur hun favoriet voor de partner is.

 • DSQUARED2 – He Wood

  Deze geur is perfect karakteriserend voor de zelfverzekerde man. Een avontuurlijke mix van houtaroma's en luchtige waterakkoorden zorgt voor zuiverheid, energie, frisheid en macht. Ideaal voor mannen die van natuur houden.

 • Dolce & Gabbana – The One

  Dit parfum is een mooie combinatie van sensualiteit en elegantie, klassiek en modern, levendig en meeslepend. Oosterse invloeden ruik je door de heerlijk mix van tabak, pompelmoes, basilicum, koriander, cederhout, gember en oranjebloesem. Ook dit is een klassieker!

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap