Populaire geuren

Populaire geuren

Het kan wel eens overweldigend zijn om slechts één parfum te kiezen uit het enorme aanbod dat er tegenwoordig is. Om deze reden hebben wij voor zowel dames als heren een aantal zeer populaire geuren op een rijtje gezet. Per geur zal er ook een korte omschrijving zijn.

Populaire damesgeuren

Deze 2 geuren worden onder de dames het meeste gekocht en zijn daarom al jaren de meest populaire geuren.

 • Chanel – Coco Mademoiselle

  Houdt u van elegantie en innovatie? Dan kiest u voor Coco Mademoiselle van Chanel. Dit parfum is niet alleen in Amerika razend populair maar ook in Nederland is het een van de favorieten. De extracten die verwerkt zijn in deze sublieme damesgeur zijn: vetiver, witte muskus, sinaasappel, roos en patchouli. Als u kiest voor dit heerlijke parfum zult u zeker genieten van de geweldige geur die deze brengt.

 • Dolce & Gabbana – Light Blue

  Dit is een heerlijk dames parfum waarvan u zeker zult genieten als u houdt van frisse geuren. De componenten die verwerkt zijn in dit parfum zijn onder andere witte rozen, muskus, bloemen, Siciliaanse citroen en amber. Ook deze geur zal te vinden zijn bij een van de aanbieders in ons overzicht.

Favoriete herengeuren

De onderstaande 2 parfums staan al jaren aan de top als het gaat om populaire geuren voor heren.

 • Paco Rabanne – One Million

  Glamoureus, luxueus en rijk is deze geur van Paco Rabanne. Met dit herenparfum heeft het merk hun geurenlijn op de kaart gezet. Het is dan ook al jaren een bestseller. De geurensensatie van dit parfum is kruidig, sterk en fris. Een heerlijke combinatie waar ook vrouwen zeer zeker van genieten.

 • Jean Paul Gaultier – Le Male

  Een herengeur die ook ontzettend veel verkocht wordt is La Male van Jean Paul Gaultier. Dit herenparfum is bijna niet aan te slepen in parfumwinkels, omdat deze echt zo vaak gekocht wordt. Met dit geurtje straalt u exclusiviteit uit. De geurensensatie die verwerkt is in dit prachtige mannelijke flesje bestaat onder meer uit de volgende componenten: lavendel, mint, vanille en bergamot. Geniet van de mannelijke frisheid van dit populaire parfum.

Alle populairste parfums kunt u bij Deonlinedrogist.nl eenvoudig en voordelig bestellen!

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap