Tips

Tips

Geur is iets heel persoonlijks en bij iedereen anders. Daarom is het vaak ook heel moeilijk om een parfum te kiezen voor een ander. Gelukkig hoeft dat met deze parfum tips helemaal geen moeilijke opgave te zijn. Weet u bijvoorbeeld welke geuren de persoon in kwestie lekker vindt ruiken en kent u die persoon toevallig ontzettend goed? Dan bent u al een heel eind op weg om een lekker geurtje als cadeau voor deze persoon te kopen.

Huidtype parfum tips

Weet u wat voor een huidtype de persoon voor wie u een geurtje wilt kopen heeft? Als deze persoon een vettere huid heeft, kunt u beter kiezen voor een zwaardere geur. Een parfum dat gedragen wordt op een vettere huid vervliegt namelijk sneller. Daarnaast kunt u zich uiteraard ook afvragen bij wat voor gelegenheden deze persoon de parfum zou dragen. Dit is een van de eenvoudigste parfum tips.

Parfum testen

Een parfum testen gebeurt bij voorkeur altijd op de huid. Als een parfum namelijk getest wordt op een papiertje, dan ruikt de geur heel anders dan wanneer er contact is gemaakt met de huid. In de middag is geur over het algemeen het sterkst, dit is dan ook de beste tijd om nieuwe parfums te gaan testen. Een gemakkelijke parfum tip die altijd handig is

Vraag informatie

Natuurlijk is parfum op uzelf testen ontzettend handig, maar u kunt het beste informatie vragen over de opbouw van het parfum. Zo is een parfum bijvoorbeeld opgebouwd uit de topnoten, hartnoeten en basisnoten. Om de paar uur heeft het parfum eigenlijk een heel andere geur. De topnoten vervliegen normaal na twee uur, de hartnoten vervliegen na 6 uur en vaak vervliegen de basisnoten pas na 24 uur op de huid te hebben gezeten.

Heeft u besloten voor welke parfum u wilt gaan? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij ICI Paris XL!

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap