Unisex

Unisex parfum

Unisex parfums kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Tevens worden deze steeds populairder. Vele merken komen dan ook met nieuwe unisex geuren uit, die dan al snel veel populariteit krijgen. Calvin Klein is de eerste die de unisex parfum ontzettend succesvol wist te maken. CK One van Calvin Klein zal vast ook bij u bekend in de oren klinken.

Favoriete geurnoten voor unisex parfums

Uiteraard kunt u altijd kiezen voor welke geur dan ook. Echter zal het u ook opvallen dat de meeste unisex parfums in de frisse geurfamilie zitten, met wellicht een bloemige of houtachtige noot erbij. Ooit waren er specifieke ingrediënten die meer voor vrouwen of voor mannen waren, maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. Het gaat er uiteindelijk komt dat u zich prettig voelt bij de geur die u kiest om te dragen. Het maakt dan niet uit of dit een unisex parfum, dames parfum of heren parfum is. In principe kan elke geur door iedereen gedragen worden.

Specifieke unisex geuren

Wilt u voor een specifieke unisex parfum gaan? Dan kan ons lijstje hieronder u wellicht helpen. Wij hebben namelijk voor u de top unisex geuren met een korte omschrijving op een rij gezet.

 • Calvin Klein – CK One

  Dit parfum is de bekendste onder de unisex geuren. Geen enkele andere unisex geur werd zo succesvol. Een heerlijk koele, zuivere en frisse combinatie van bergamot, kardemom, citroen, jasmijn, roos, muskus, amber en ceder. Top voor iedereen.

 • Caron – L'Eau Pure

  Tevens een heerlijke frisse geur, die velen tot persoonlijke favoriet hebben benoemd. Prachtig met noten als bergamot, limoen, zeenoten, nootmuskaat, koriander, ceder en guaiac hout. Ultieme balans, geweldige combinatie.

 • Mugler – Cologne

  Een frisse en pure geur die uitermate geschikt is voor de hele dag. Heerlijk geurend mengsel van sinaasappelboom bloesem, sinaasappel, bergamot, neroli en muskus.

 • Comme des Garcons – Comme des Garcons

  Een klassieker onder de unisex geuren. Heerlijke noten als nootmuskaat, kaneel, kardemom en kruidnagel gecombineerd met koriander, honing, ceder, roos, sandelhout, peper en wierook. Apart maar zeer geliefd.

 • Maison Francis Kurkdjian – Aqua Universalis

  Dit parfum is ook een aparte combinatie, met een wat hogere prijskaart eraan. Het merk is exclusief en alle geuren worden zorgvuldig samengesteld. Dit is een heerlijke mix van bergamot, houtnoten, amalif citroen, lelietjes van dalen, muskus en sinaasappel.

 

Drogisterij.net biedt u diverse parfums voor hem én haar. Bekijk het assortiment in de webshop!

Drogisterij.net Gratis Playboy parfum bij een besteding vanaf €35,-

Top aanbieders

1 Ici Paris
2 Parfumado
3 Parfum Postorder
4 Bonodora
5 Drogist.nl
© Parfum supply 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap